Пон. - Пет. 09:00 до 20:00
Саб. 09:00 до 15:00

Закажете преглед
-20 %
3 оцена
8 600 ден.
6 900 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

-18 %
3 оцена
12 400 ден.
10 200 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

8 000 ден.
5 000 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

8 000 ден.
5 000 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

5 000 ден.
4 400 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

5 000 ден.
4 600 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

-8 %
1 оцена
5 000 ден.
4 600 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

6 000 ден.
5 000 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

6 900 ден.
5 500 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

7 500 ден.
6 400 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

-10 %
1 оцена
10 600 ден.
9 500 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

-11 %
5 оцена
9 000 ден.
8 000 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

-11 %
4 оцена
9 000 ден.
8 000 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

8 900 ден.
8 000 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

8 900 ден.
8 000 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

9 600 ден.
8 000 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

5 100 ден.
4 600 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

5 100 ден.
4 600 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

5 100 ден.
4 600 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

-10 %
1 оцена
8 900 ден.
8 000 ден.
Нема на залиха
На залиха

Нема на залиха

За нас

City Optics  на прво место го става задоволувањето на потребите на клиентите и квалитетот на услугите, се со цел нивен поуспешен бизнис заснован на модерен бизнис концепт, кој го потврдува своето постоење на пазарот од 2006 година.
 
Од самото основање City Optics работи успешно, што најдобро говори податокот дека од година во година се зголемува бројот на задоволни клиенти. Основна дејност на компанијата е производство и монтажа на сите видови стакла и пластика на најсовремени компјутеризирани машини.
 
Нашата филозофоја првенствено се заснова на напорот целосно да се разбере клиентот и со тоа да се понудат адекватни очила базирани на долгогодишно искуство и во согласност со вашите потреби.
Модерната и современата технологија го овозможи тоа да обезбедиме за секој клиент БЕСПЛАТНО одредување диоптријата, што ја формираа основата на секој успешен бизнис.
Постојаната обука на нашиот високо квалификуван персонал и следењето на најновите технолошки достигнувања гарантира наоѓање на вистинските очила за нашите клиенти.
 
Покрај изработката на диоптриски очила City Optics се занимава и со продажба на диоптриски рамки, контактни леќи и течности за нивно оджувањеочила за сонце, како и сервисирање на секаков вид очила (диотерски или за сонце).
 
City Optics активно ги следи сите промени во светот на изработка на оптички леќи за диоптриски очила, што безусловно бара флексибилност, иновативност, интуиција и стручност на секој наш член.